Kaluwihan kita

  • Quality

    Quality

    Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses.
  • certificate

    certificate

    Pabrik kita wis thukul dadi Premier ISO9001: 2008 Produsèn Certified saka High quality, produk Cost-Efektif
  • Produsen

    Produsen

    We nyedhiyani layanan kepileh kanggo saben customer lan njupuk care apik saben produk. kerjasama Hotel, menang-menang mangsa.

ABD INDUSTRIAL CO.,LTD is located in the beautiful Harbour City of Ningbo, aiming to provide customers with more efficient and better products and services. As a true manufacturer, we accept small and important custom orders.

Kanthi bantuan saka Staff trampil lan engineers ngalami, kita nyedhiyani pelanggan kita kanthi kualitas dhuwur, atmosfer apik lan kerjasama bisnis. We njaga hubungan apik karo akeh pelanggan manca lan kita katon nerusake kanggo nggarap sing siji dina. Kita produk kalebu udan mobil, bingkai mobil, Sa vakum, pembuangan mobil lan liyane. We are kene nunggu sampeyan. Mangga aran gratis kanggo hubungi kita.

Others

B501
gfs
timg (1)
0513090958

WhatsApp Online Chat !