penggemar mobil 10 inch - China Abd Industrial

Products

penggemar mobil 10 inch

Short Description:


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: TT / LC / Western union
  • Detail produk

    Tags Product

    CF114

    Description

    10 inch 60 wise penggemar mobil setengah njaga (chromeplated utawa plastik semprotan).

    Setengah njaga logam terlampir (diameteripun: 275mm).

    Oscillating, 10 inch penggemar agul-agul (diameteripun: 230mm).

    Clip tetep.

    2 kecepatan ngalih (opsional).

    dawa Wire: 1.5m.

    Dilakokno dening 12V DC utawa 24V DC (Opsional).

    Powers saka standar kendaraan 12 outlet volt

    Oscillates 90 derajat kanggo kelangan kabeh kendaraan
    Kalebu ngawat-ngawati lan ngawut-awut kanggo lampiran gampang kanggo salah siji ing console utawa mlayu
    bisa dibusak lan diinstal cepet lan gampang
    Dibangun karo awet, kualitas bahan


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !