12 oscillating Volt Fan CAR TRUCK RV Kayak FAN Kanthi ngiringake lan logam kandhang - China Abd Industrial

Products

12 oscillating Volt Fan CAR TRUCK RV Kayak FAN Kanthi ngiringake lan kandhang logam

Short Description:


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: TT / LC / Western union
  • Detail produk

    Tags Product

    6-inch-12-volt-mobil-penggemar

    CF105

    Description

    • 8 "oscillating penggemar mobil (chromeplated utawa semprotan plastik)

    safety logam njaga Full, karo kualitas dhuwur (diameteripun, 220mm)

    8 "penggemar agul-agul (dia.189mm)

    Gimbal amba 360 degree

    Kanthi abot-tugas clip

    kontrol 2 kecepatan

    dawa Wire 1.5m (customizable)

    Dilakokno dening 12V DC utawa 24v DC

    Powers saka standar kendaraan 12 outlet volt

    Oscillates 90 derajat kanggo kelangan kabeh kendaraan
    Kalebu ngawat-ngawati lan ngawut-awut kanggo lampiran gampang kanggo salah siji ing console utawa mlayu
    bisa dibusak lan diinstal cepet lan gampang
    Dibangun karo awet, kualitas bahan


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !