360 Degree Angle Wuta Spot Mirror - China Abd Industrial

Products

360 Degree Angle Wuta Spot Mirror

Short Description:


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: TT / LC / Western union
  • Detail produk

    Tags Product

    u = 3717641221,915323958 & fm = 27 & gp = 0

    Ciri Of  Wuta Spot Mirror gilig 

    • Bantuan kanggo nyegah panggonan wuta nalika sing liwat utawa changing lanes karo iki  Wuta Spot Mirror gilig
    • Priksa karo kaca Material Specular, luwih landhep tinimbang bahan plastik general
    • Tambah safety karo amba karo iki Wuta Spot Mirror gilig
    • Pasangan saka 2, Gampang kanggo nginstal
    • desain Versatile mathuk mobil lan trek
    • Gunakake ing mobil, RV lan Van
    • Nyuda panggonan wuta mbebayani
    • Gampang poto-adhesive gunung
    • Luwes 360 derajat
    • Wuta Spot Mirror gilig Direct Sale
    Material: Kita Wuta Spot Mirror gilig Made saka: ABS
    Size: 55 × 55mm
    warna: Black, Silver
    Logo: Sembarang Logo kita bisa wis kanggo sampeyan 
    MOQ: 500 Potongan
    Wektu Sample: 3-5 Workdays Rawuh
    Certification: Kasedhiya Senadyan Request 
    OEM ditampa: Ya
    Packing Details: Gumantung ing specifications
    Pembayaran: T / T, Western Union, Money Gram, wasiat, Paypal
    Shipping: UPS / EMS / TNT / DHL / Fedex / dening online utawa dening kapal

     fitur:

    2 Potong 360 ° muter adjustabe pindah +, nggedhekake tampilan karo amba ing mobil. Kabeh mirrors titik gilig sing dilengkapi karo cilik luwes putar soyo tambah krenjang kanggo gampang instalasi.
    HD Kaca mlengkung pasuryan frameless ultrathin desain slim lanang, nglengkapi karo 3M adhesive kanggo instalasi tape meksa-sensitif.
    IP65 anti banyu, tahan teyeng lan kaca ora Haze. Cocog kanggo nggunakake interior utawa njaba.
    Wangun gilig fleksibel pangilon titik wuta mbantu ramalan ing sakcedhake sabanjuré nalika maringaken utawa changing lanes.
    Nginstal lan test ing detik, Kabeh universal kendaraan mobil pas aksesoris, kudu duwe kanggo saben trek, mobil, SUV, RV lan Van. 
    Pls CATETAN: révisi iki ora pas kanggo motor. 
    Material: Kacamata
    Diameter: 5cm 

    Paket kalebu:
    2 x mobil wuta titik mirror


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !