Pump Air Kompresor Portable 12V 60W Car Wet & Dry Vacuum Cleaner Tirus Inflator - China Abd Industrial

Products

Pump Air Kompresor Portable 12V 60W Car Wet & Vacuum Garing Cleaner Tirus Inflator

Short Description:


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: TT / LC / Western union
  • Detail produk

    Tags Product

    VC420

    Pump Air Kompresor Portable 12V 60W Car Wet & Vacuum Garing Cleaner Tirus Inflator

    2 in 1 Pump Air Kompresor Portable 12V 60W Wet & Dry Vacuum Cleaner 

    PAKET:

    • 1 X Car Vacuum Cleaner
    • 1 X Long Nozzle
    • 1 X Tirus Inflator
    • 3 X Tirus Inflator Bearing Adapter
    • 1 x Car Charger Plug

    fitur:

    • Udan lan garing amfibi vakum mobil resik.
    • katon alus, entheng lan hotspot.
    • kontrol dening ON ngalih / OFF, gampang kanggo nggunakake.
    • Dilengkapi karo colokan daya automotive, dianggo dening nyambungake menyang 12V rokok soket korek.
    • Dibangun ing meksa ban ngukur, sampeyan saiki bisa ngompa lan mriksa meksa ban ing ngarep.
    • Kanthi 2M daya dawa ndadékaké, trep kanggo sampeyan kanggo ngresiki saben sudhut ing mobil.
    • filterability apik lan nyegah polusi secondary.
    • Sampurna kanggo ngarep, kantor, sekolah, travel lan kabeh kendaraan.

    SPESIFIKASI:

    • Material: ABS
    • Warna: Kuning
    • Power: 90W
    • Voltase: 12V DC
    • kacepetan dirating: 2000 (r / min)

    Size: 34X17.5CM

     

    aasd
    3sf
    qeqwe
    st3
    12as
    124s

    aa2

    aa1


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !