Safety Reflector cahya BD051 - China Abd Industrial

Products

cahya BD051 Safety Reflector

Short Description:


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: TT / LC / Western union
  • Detail produk

    Tags Product

    specifications

    cahya Safety Reflector

    3 setelan lampu beda

    ukuran Product: dia 2 "X1 / 4"

    area Weton: Dia1 "

     cahya Safety Reflector

    Description:

    cahya Reflector plastik

    Fashion lan desain populer, nampa desain OEM

    Eco-loropaken: YES

    Fungsi: keychain karo cahya LED lan cahya ati-ati

    Kanggo kualitas apik

    ukuran Product: dia 2 "X1 / 4"

    area Weton: Dia1 "

    paket: 250pcs / ctns

    MOQ: 3000pcs

    Wektu kiriman: 25 dina sawise dikonfirmasi

    Certification: RoHS & CE

    weton Logo kasedhiya, becik kanggo bebungah promosi

    istilah pembayaran: 30% simpenan lan imbangan sawise salinan fax B / L

    3 setelan lampu beda

    kalebu pancing

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !