Vacuum Cleaner Mini Portable Kanggo Car Camper Korek 12V Dust Crumbs - China Abd Industrial

Products

Vacuum Cleaner Mini Portable Kanggo Car Camper Korek 12V Dust Crumbs

Short Description:


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: TT / LC / Western union
  • Detail produk

    Tags Product

    VC405

    DC 12V 60w

    ari 10ft karo rokok plug korek

    Washable Filter streaming

    Kanthi cahya karya (karo on / off ngalih)

    Udan / fungsi garing karo nyedhot kuwat

    werna dhuwur

    Description:

    Kuat lan awet niup kanggo nggunakake kluwarga lan situs proyek mrintahake daya online hotspot maksimum. Great kanggo sirkulasi udara, pangatusan karpet lan lumahan lembab! Udan / Garing Car Kerja njupuk munggah 5.5 fl oz alat liquid.Upholstery lan sikat bledug sing sampurna kanggo njabut rambute pet, lint lan rereget saka alat interior.Crevice mobil tekan ing antarane seats.Lightweight mobil lan bagless kanggo convenience.Great kanggo cepet reresik saka kutah ing mobil, trek utawa SUV.

    fitur:

    Kuat nyedhot
    Kompak lan entheng
    Digunakna langsung saka soket mobil korek
    Lengkap karo lampiran trep lan Filter washable
    kontrol dening ON ngalih / OFF, gampang kanggo nggunakake.
    Yen sampeyan duwe plug rokok korek, setelan kanggo ngarep, kantor, travel lan kabeh kendaraan

    HTB1qN7SXCMmBKNjSZTEq6ysKpXa4

    HTB1jak4auuSBuNjSsplq6ze8pXaa

    HTB1RPVXaH1YBuNjSszhq6AUsFXaw

    aa2

    aa1


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !