Kaunggulan kami

  • kualitas

    kualitas

    Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés.
  • Sertipikat

    Sertipikat

    Kilang kitu urang geus dipelak kana Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, produk Cost-jétu
  • pabrik

    pabrik

    Urang nyadiakeun layanan exquisite ka unggal customer jeung ngurus hade unggal produk. gawé babarengan Ctrip, meunang-meunang hareup.

ABD INDUSTRIAL CO.,LTD is located in the beautiful Harbour City of Ningbo, aiming to provide customers with more efficient and better products and services. As a true manufacturer, we accept small and important custom orders.

Kalayan bantuan staf terampil sarta insinyur ngalaman, urang nyadiakeun konsumén urang kalawan kualitas luhur, atmosfir alus sarta gawé babarengan bisnis. Urang ngajaga hubungan alus jeung loba nasabah asing na urang kasampak maju ka gawé sareng anjeun hiji poé. produk urang kaasup pancuran mobil, pigura mobil, cleaners vakum, fans mobil sareng nu sanesna. Kami di dieu ngantosan anjeun. Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

batur

B501
gfs
timg (1)
0513090958

WhatsApp Online Chat !