kipas mobil 10 inci - Cina Abd Industrial

produk

kipas mobil 10 inci

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: TT / LC / Western union
  • jéntré produk

    Tags produk

    CF114

    gambaran

    10 inci 60 grills kipas mobil satengah hansip (chromeplated atawa palastik semprot).

    Satengah hansip logam enclosed (diaméter: 275mm).

    Osilasi, 10 inci kipas sabeulah (diaméter: 230mm).

    Klip dibereskeun.

    2 speeds pindah (opsional).

    panjangna kawat: 1.5m.

    Dioperasikeun ku 12V DC atawa 24V DC (Goréng).

    Kakuatan tina sagala baku wahana 12 outlet volt

    Oscillates 90 derajat pikeun niiskeun sakabéh wahana
    Ngawengku clamp na screws pikeun kantétan gampang boh konsol atawa dash
    Dupi dihapus sarta dipasang gancang jeung gampang
    Panyungsi kalawan awét, bahan kualitas luhur


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !