12 osilasi volt Fan mobil treuk RV kapal kipas Jeung Dengdekkeun jeung logam kandang - Cina Abd Industrial

produk

12 osilasi volt Fan mobil treuk RV kapal kipas Jeung Dengdekkeun na kandang logam

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: TT / LC / Western union
  • jéntré produk

    Tags produk

    6 inci-12-volt-mobil-kipas

    CF105

    gambaran

    • 8 "osilasi kipas mobil (chromeplated atanapi semprot plastik)

    kaamanan logam hansip pinuh, kalayan kualitas luhur (diaméter, 220mm)

    8 "kipas sabeulah (dia.189mm)

    Gimbal sudut 360 gelar

    Kalawan beurat-tugas klip

    kontrol 2 speeds

    panjangna kawat 1.5m (customizable)

    Dioperasikeun ku 12v DC atawa 24v DC

    Kakuatan tina sagala baku wahana 12 outlet volt

    Oscillates 90 derajat pikeun niiskeun sakabéh wahana
    Ngawengku clamp na screws pikeun kantétan gampang boh konsol atawa dash
    Dupi dihapus sarta dipasang gancang jeung gampang
    Panyungsi kalawan awét, bahan kualitas luhur


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !