12V Otomatis Car vacuum cleaner Debu Duster Inflated Hotspot Mini Handheld cahaya - Cina Abd Industrial

produk

12V Otomatis Car vacuum cleaner Debu Duster Inflated Hotspot Mini Handheld cahaya

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: TT / LC / Western union
  • jéntré produk

    Tags produk

    VC403

    DC 12v 75w

    ari 10ft kalawan roko colokan torek

    Bisa diumbah filter streaming

    Kalawan lampu gawé (kalawan on / off switch)

    Baseuh / fungsi garing kalayan nyeuseup kuat

    Warna béda sadia

    pedaran:

    Kuat sarta awét blower pikeun pamakéan rumah tangga jeung situs pakasaban merlukeun kakuatan hawa portabel maksimum. Gede pikeun sirkulasi hawa, drying karpét jeung surfaces beueus séjén! Baseuh / garing Car Vac nyokot 5,5 fl oz sahiji alat liquid.Upholstery jeung sikat lebu anu sampurna pikeun nyoplokkeun bulu piaraan, lint jeung kokotor tina alat interior.Crevice mobil urang ngahontal di antara seats.Lightweight mobil na bagless pikeun convenience.Great keur rusuh beberesih tina spills dina mobil anjeun, treuk atawa SUV.

    Fitur:

    Kuat nyeuseup

    Compact na lightweight

    Dipaké langsung ti stop kontak mobil torek
    lengkep sareng kantétan merenah tur filter bisa diumbah
    dikawasa ku ON switch / OFF, gampang ngagunakeun.
    Lamun sorangan colokan roko hiji torek, jas keur imah, kantor, travel sarta kabeh tutumpakan

    aa2aa1


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !