360 Gelar Angle Buta Spot Eunteung - Cina Abd Industrial

produk

360 Gelar Angle Buta Spot Eunteung

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: TT / LC / Western union
  • jéntré produk

    Tags produk

    u = 3717641221,915323958 & FM = 27 & GP = 0

    Ciri Of  Buta Spot Eunteung gilig 

    • Nulungan nyegah spot buta sawaktos Anjeun keur ngalirkeun atawa ngarobah lajur kalawan ieu  Buta Spot Eunteung gilig
    • Jieun kalawan Kaca Bahan Specular, seukeut ti bahan palastik umum
    • Ngaronjat kaamanan mibanda pandangan sudut lega kalayan ieu Buta Spot Eunteung gilig
    • Sapasang 2, Mudah masang
    • Desain serbaguna fits paling mobil jeung truk
    • Paké dina mobil, RVs na vans
    • Ngurangan spot buta bahaya
    • Gampang timer napel Gunung
    • Adjustable 360 ​​derajat
    • Buta Spot Eunteung gilig langsung Sale
    bahan: Kami Buta Spot Eunteung gilig Made tina: ABS
    ukuran: 55 × 55mm
    warna: Hideung, Silver
    logo: Sagala Logo bisa nyieun anjeun 
    MOQ: 500 Potongan
    Time sampel: 3-5 Workdays Datangna
    sertifikasi: Aya kana paménta 
    OEM katampa: nuhun
    Paking Rincian: Gumantung kana spésifikasi Anjeun
    pamayaran: T / T, Western Union, Duit gram, Escrow, PayPal
    Balanja: UPS / suweng / TNT / DHL / Fedex / ku hawa atawa ku kapal

     Fitur:

    2 sapotong 360 ° muterkeun adjustabe sway +, ngamaksimalkeun view anjeun kalawan sudut lega di mobil. Sadaya kaca spion titik gilig dilengkepan leutik adjustable swivel ningkatna bracket pikeun instalasi gampang.
    HD Kaca melengkung raray frameless ultrathin design langsing jalu, digitus kalawan 3M napel pikeun instalasi tape tekanan-sensitip.
    IP65 waterproof, tahan karat jeung gelas moal halimun. Cocog jeung pamakéan interior atanapi exterior.
    Bentukna gilig fléksibel tina eunteung titik buta mantuan Anjeun pikeun Prakira alam sakuliling hareup nalika ngalirkeun atawa ngarobah lajur.
    Masang sareng test dina detik, Sadaya universal kandaraan mobil pas aksésori, WAJIB boga keur unggal treuk, mobil, SUV, RVs na vans. 
    PLS CATETAN: item ieu teu cocog keur motor. 
    Bahan: Kacamata Minus
    diaméterna: 5cm 

    Pakét kaasup:
    2 x mobil buta titik eunteung


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !