Tentang Kami

Tentang Kami

banyol

 

Abd Industrial CO., LTDis lokasina di Harbour Kota nu geulis tina Ningbo, dimaksudkeun pikeun nyadiakeun konsumén jeung produk jeung jasa leuwih efisien jeung hadé. Salaku produsén leres, urang nampi pesenan custom leutik tur penting.

Kalayan bantuan staf terampil sarta insinyur ngalaman, urang nyadiakeun konsumén urang kalawan kualitas luhur, atmosfir alus sarta gawé babarengan bisnis. Urang ngajaga hubungan alus jeung loba nasabah asing na urang kasampak maju ka gawé sareng anjeun hiji poé. produk urang kaasup pancuran mobil, pigura mobil, cleaners vakum, fans mobil sareng nu sanesna. Kami di dieu ngantosan anjeun. Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.



WhatsApp Online Chat !