D006 segitiga pemantul - Cina Abd Industrial

produk

D006 segitiga pemantul

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: TT / LC / Western union
  • jéntré produk

    Tags produk

     sisi ganda Trapezia pemantul Delineator

    1.Material: rojongan The adopts panas Séng plating Beusi

    2.Color: jeruk konéng beureum

    3.Size: 120 * 50 * 70mm

    4.Visibility: 1KM

    5.Application: dipaké dina roadside atawa jalan raya guardrail tetep kaamanan peuting

    bahan 6.Reflector: PMMA


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !