Éksternal anteneu mobil hiasan - Cina Abd Industrial

produk

mobil éksternal hiasan anteneu

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: TT / LC / Western union
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran Produk Mobil hateup hiasan Antenna Bluetooth mobil Antenna
    item anteneu mobil
    material plastik
    warna Hideung atawa batur
    ngaran brand OEM
    paket kartu
    istilah pamayaran T / T, Uni Kulon, PayPal
    palabuhan Shanghai atanapi Ningbo, Cina
    MOQ 5000cards

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !