Pompa Air Compressor Hotspot 12V 60W Car baseuh & garing vacuum cleaner Tirus Inflator - Cina Abd Industrial

produk

Pompa Air Compressor Hotspot 12V 60W Car baseuh & vakum garing cleaner Tirus Inflator

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: TT / LC / Western union
  • jéntré produk

    Tags produk

    VC420

    Pompa Air Compressor Hotspot 12V 60W Car baseuh & vakum garing cleaner Tirus Inflator

    2 dina 1 Kongrés Air Compressor Hotspot 12V 60W baseuh & garing vacuum cleaner 

    pakét:

    • 1 X Car vacuum cleaner
    • 1 X Long nozzle
    • 1 X Tirus Inflator
    • 3 X Tirus Inflator jarum adaptor
    • 1 x Car carjer Colokkeun

    FITUR:

    • Baseuh jeung garing amphibious vakum mobil cleaner.
    • penampilan alus, beurat lampu na portabel.
    • dikawasa ku ON switch / OFF, gampang ngagunakeun.
    • Dilengkepan hiji colokan daya otomotif, jalan ku cara ngahubungkeun ka 12V roko stop kontak torek.
    • Diwangun dina tekanan ban gauge, Anjeun ayeuna bisa inflate jeung pariksa tekanan ban anjeun di imah.
    • Kalawan 2M kakuatan lila ngawujud, merenah pikeun anjeun pikeun ngabersihan unggal pojok dina mobil.
    • filterability alus sarta nyegah polusi sekundér.
    • Sampurna pikeun imah, kantor, sakola, lalampahan tur sagala kandaraan.

    spésifikasi:

    • Bahan: ABS
    • Warna: Konéng
    • Kakuatan: 90W
    • Tegangan: 12V DC
    • speed dipeunteun: 2000 (r / mnt)

    Ukuran: 34X17.5CM

     

    aasd
    3sf
    qeqwe
    st3
    12as
    124s

    aa2

    aa1


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !