Kasalametan pemantul lampu BD051 - Cina Abd Industrial

produk

lampu BD051 kaamanan pemantul

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: TT / LC / Western union
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi

    lampu kaamanan pemantul

    3 setting lampu béda

    Ukuran produk: dia 2 "x1 / 4"

    aréa kaluaran: Dia1 "

     lampu kaamanan pemantul

    pedaran:

    lampu pemantul palastik

    Pantun jeung desain populér, nampa design OEM

    friendly-eco: Sumuhun

    Fungsi: keychain kalawan lampu LED jeung lampu caution

    Pikeun kualitas alus

    Ukuran produk: dia 2 "x1 / 4"

    aréa kaluaran: Dia1 "

    pakét: 250pcs / ctns

    MOQ: 3000pcs

    waktos pangiriman: 25 poé sanggeus dikonfirmasi

    Sertifikasi: ROHS & CE

    kaluaran Logo sadia, idéal pikeun hadiah promotion

    istilah pembayaran: 30% deposit na kasaimbangan sanggeus salinan fax B / L

    3 setting lampu béda

    ngawengku hook

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !