Vacuum cleaner Mini Hotspot Pikeun Car Camper torek 12V Debu Crumbs - Cina Abd Industrial

produk

Vacuum cleaner Mini Hotspot Pikeun Car Camper torek 12V Debu Crumbs

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: TT / LC / Western union
  • jéntré produk

    Tags produk

    VC405

    DC 12v 60w

    ari 10ft kalawan roko colokan torek

    Bisa diumbah filter streaming

    Kalawan lampu gawé (kalawan on / off switch)

    Baseuh / fungsi garing kalayan nyeuseup kuat

    Warna béda sadia

    pedaran:

    Kuat sarta awét blower pikeun pamakéan rumah tangga jeung situs pakasaban merlukeun kakuatan hawa portabel maksimum. Gede pikeun sirkulasi hawa, drying karpét jeung surfaces beueus séjén! Baseuh / garing Car Vac nyokot 5,5 fl oz sahiji alat liquid.Upholstery jeung sikat lebu anu sampurna pikeun nyoplokkeun bulu piaraan, lint jeung kokotor tina alat interior.Crevice mobil urang ngahontal di antara seats.Lightweight mobil na bagless pikeun convenience.Great keur rusuh beberesih tina spills dina mobil anjeun, treuk atawa SUV.

    Fitur:

    Kuat nyeuseup
    Compact na lightweight
    Dipaké langsung ti stop kontak mobil torek
    lengkep sareng kantétan merenah tur filter bisa diumbah
    dikawasa ku ON switch / OFF, gampang ngagunakeun.
    Lamun sorangan colokan roko hiji torek, jas keur imah, kantor, travel sarta kabeh tutumpakan

    HTB1qN7SXCMmBKNjSZTEq6ysKpXa4

    HTB1jak4auuSBuNjSsplq6ze8pXaa

    HTB1RPVXaH1YBuNjSszhq6AUsFXaw

    aa2

    aa1


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !