Wiper mate A001 - China Abd Industrial

produk

Wiper mate A001

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: TT / LC / Western union
  • jéntré produk

    Tags produk

    item NO A001
    warna Biru, Silver
    material pp
    kuantitas Ctn 100pcs
    jieun mobil sadunya
    MOQ 100pcs

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !