Commons Plate Frame, Anderson Konektor, Auto Emblem - Abd Industrial
  • bannerche.
  • banner
  • banner0.2

Advanteges kita

Quality

Quality

Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses.

certificate

certificate

Pabrik kita wis thukul dadi Premier ISO9001: 2008 Produsèn Certified saka High quality, produk Cost-Efektif

Produsen

Produsen

We nyedhiyani layanan kepileh kanggo saben customer lan njupuk care apik saben produk. kerjasama Hotel, menang-menang mangsa.

ABD INDUSTRIAL CO., LTD dumunung ing Harbor City ayu Ningbo, ngarahake kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk lan layanan liyane efisiensin lan luwih. Minangka Produsèn bener, kita nampa pesenan adat cilik lan penting.

Kanthi bantuan saka Staff trampil lan engineers ngalami, kita nyedhiyani pelanggan kita kanthi kualitas dhuwur, atmosfer apik lan kerjasama bisnis. We njaga hubungan apik karo akeh pelanggan manca lan kita katon nerusake kanggo nggarap sing siji dina. Kita produk kalebu udan mobil, bingkai mobil, Sa vakum, pembuangan mobil lan liyane. We are kene nunggu sampeyan. Mangga aran gratis kanggo hubungi kita.