Commons Plate Frame, Anderson Konektor, Auto Emblem - Abd Industrial

penggemar mobil 10 inch

aa21
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: TT / LC / sarujuk Western

CF114

Description

10 inch 60 wise penggemar mobil setengah njaga (chromeplated utawa plastik semprotan).

Setengah njaga logam terlampir (diameteripun: 275mm).

Oscillating, 10 inch penggemar agul-agul (diameteripun: 230mm).

Clip tetep.

2 kecepatan ngalih (opsional).

dawa Wire: 1.5m.

Dilakokno dening 12V DC utawa 24V DC (Opsional).

Powers saka standar kendaraan 12 outlet volt

Oscillates 90 derajat kanggo kelangan kabeh kendaraan
Kalebu ngawat-ngawati lan ngawut-awut kanggo lampiran gampang kanggo salah siji ing console utawa mlayu
bisa dibusak lan diinstal cepet lan gampang
Dibangun karo awet, kualitas bahan