Commons Plate Frame, Anderson Konektor, Auto Emblem - Abd Industrial

12 oscillating Volt Fan CAR TRUCK RV Kayak FAN Kanthi ngiringake lan kandhang logam

105
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: TT / LC / sarujuk Western

6-inch-12-volt-mobil-penggemar

CF105

Description

• 8 "oscillating penggemar mobil (chromeplated utawa semprotan plastik)

safety logam njaga Full, karo kualitas dhuwur (diameteripun, 220mm)

8 "penggemar agul-agul (dia.189mm)

Gimbal amba 360 degree

Kanthi abot-tugas clip

kontrol 2 kecepatan

dawa Wire 1.5m (customizable)

Dilakokno dening 12V DC utawa 24v DC

Powers saka standar kendaraan 12 outlet volt

Oscillates 90 derajat kanggo kelangan kabeh kendaraan
Kalebu ngawat-ngawati lan ngawut-awut kanggo lampiran gampang kanggo salah siji ing console utawa mlayu
bisa dibusak lan diinstal cepet lan gampang
Dibangun karo awet, kualitas bahan