Commons Plate Frame, Anderson Konektor, Auto Emblem - Abd Industrial

360 Degree Angle Wuta Spot Mirror

timg
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: TT / LC / sarujuk Western

u = 3717641221,915323958 & fm = 27 & gp = 0

Ciri Of  Wuta Spot Mirror gilig 

  • Help to prevent blind spots when you are passing or changing lanes with this  Blind Spot Mirror gilig
  • Priksa karo kaca Material Specular, luwih landhep tinimbang bahan plastik general
  • Tambah safety karo amba karo iki Wuta Spot Mirror gilig
  • Pasangan saka 2, Gampang kanggo nginstal
  • desain Versatile mathuk mobil lan trek
  • Gunakake ing mobil, RV lan Van
  • Nyuda panggonan wuta mbebayani
  • Gampang poto-adhesive gunung
  • Luwes 360 derajat
  • Wuta Spot Mirror gilig Direct Sale
Material: Kita Wuta Spot Mirror gilig Made saka: ABS
Size: 55 × 55mm
warna: Black, Silver
Logo: Sembarang Logo kita bisa wis kanggo sampeyan 
MOQ: 500 Potongan
Wektu Sample: 3-5 Workdays Rawuh
Certification: Kasedhiya Senadyan Request 
OEM ditampa: Ya
Packing Details: Gumantung ing specifications
Pembayaran: T / T, Western Union, Money Gram, wasiat, Paypal
Shipping: UPS / EMS / TNT / DHL / Fedex / dening online utawa dening kapal

 fitur:

2 Potong 360 ° muter adjustabe pindah +, nggedhekake tampilan karo amba ing mobil. Kabeh mirrors titik gilig sing dilengkapi karo cilik luwes putar soyo tambah krenjang kanggo gampang instalasi.
HD Kaca mlengkung pasuryan frameless ultrathin desain slim lanang, nglengkapi karo 3M adhesive kanggo instalasi tape meksa-sensitif.
IP65 anti banyu, tahan teyeng lan kaca ora Haze. Cocog kanggo nggunakake interior utawa njaba.
Wangun gilig fleksibel pangilon titik wuta mbantu ramalan ing sakcedhake sabanjuré nalika maringaken utawa changing lanes.
Nginstal lan test ing detik, Kabeh universal kendaraan mobil pas aksesoris, kudu duwe kanggo saben trek, mobil, SUV, RV lan Van. 
Pls CATETAN: révisi iki ora pas kanggo motor. 
Material: Kacamata
Diameter: 5cm 

Paket kalebu:
2 x mobil wuta titik mirror