Commons Plate Frame, Anderson Konektor, Auto Emblem - Abd Industrial

penggemar mobil 9 inch karo njaga bolong

qffz
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: TT / LC / sarujuk Western

115

CF109

Description

9 inch 60 ngudani penggemar mobil lengkap-segel (chromeplated utawa plastik semprotan)

 Full safety bolong njaga logam (diameteripun: 236mm).

Oscillating, 8 inch penggemar agul-agul (diameteripun: 207mm).
Meneng soyo tambah utawa karo clip tetep (opsional).

dawa Wire: 1.5m.

2 kecepatan ngalih (opsional).

Dilakokno dening 12V DC utawa 24V DC (Opsional).

penggemar mobil 8 inch karo njaga bolong  

Powers saka standar kendaraan 12 outlet volt

Oscillates 90 derajat kanggo kelangan kabeh kendaraan
Kalebu ngawat-ngawati lan ngawut-awut kanggo lampiran gampang kanggo salah siji ing console utawa mlayu
bisa dibusak lan diinstal cepet lan gampang
Dibangun karo awet, kualitas bahan