Prakawis kita - Abd Industrial Co., Ltd
Commons Plate Frame, Anderson Konektor, Auto Emblem - Abd Industrial

Babagan awake dhewe

lelucon

 

ABD INDUSTRIAL CO., LTDis dumunung ing Harbor City ayu Ningbo, ngarahake kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk lan layanan liyane efisiensin lan luwih. Minangka Produsèn bener, kita nampa pesenan adat cilik lan penting.

Kanthi bantuan saka Staff trampil lan engineers ngalami, kita nyedhiyani pelanggan kita kanthi kualitas dhuwur, atmosfer apik lan kerjasama bisnis. We njaga hubungan apik karo akeh pelanggan manca lan kita katon nerusake kanggo nggarap sing siji dina. Kita produk kalebu udan mobil, bingkai mobil, Sa vakum, pembuangan mobil lan liyane. We are kene nunggu sampeyan. Mangga aran gratis kanggo hubungi kita.