Commons Plate Frame, Anderson Konektor, Auto Emblem - Abd Industrial

12V Car Portable Vacuum Cleaner

$ _57 (5)
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: TT / LC / sarujuk Western

 

 

specifications

 jeneng Product 12V Portable Car Vacuum Cleaner
 bobot Product 500.00g
 asal Product Ningbo, China
 Scope panggunaan nggunakake kendaraan
 dawa Line 160cm
 Noise 0-70db
 cara Dianggo Garing lan teles dual-nggunakake
 Koleksi Hand-dianakaké
 Power 60w
 Tegangan DC12V
 fungsi tambahan migunani banyu
 werna Putih / Blue

 

 

fitur:

Kuat nyedhot
Kompak lan entheng
Digunakna langsung saka soket mobil korek
Lengkap karo lampiran trep lan Filter washable
kontrol dening ON ngalih / OFF, gampang kanggo nggunakake.
Yen sampeyan duwe plug rokok korek, setelan kanggo ngarep, kantor, travel lan kabeh kendaraan

 

Description:

Kuat lan awet niup kanggo nggunakake kluwarga lan situs proyek mrintahake daya online hotspot maksimum. Great kanggo sirkulasi udara, pangatusan karpet lan lumahan lembab! Udan / Garing Car Kerja njupuk munggah 5.5 fl oz alat liquid.Upholstery lan sikat bledug sing sampurna kanggo njabut rambute pet, lint lan rereget saka alat interior.Crevice mobil tekan ing antarane seats.Lightweight mobil lan bagless kanggo convenience.Great kanggo cepet reresik saka kutah ing mobil, trek utawa SUV.

 

  • ★ warninipun cemeng nyedhot & kurang gangguan: Ing vakum mobil wis CE, RoHS Certification. 12volt, 120w, 4000PA nyedhot. 75db kurang gangguan. Bisa èfèktif ngresiki lebu nang mobil.
  • ★ multifunctional: The vakum mobil ndhukung Garing & aplikasi Wet. 3 aksesoris (Long Mouth, Brush, Soft Long Tube), mbisakake kanggo ngresiki gedhe lan bisa ngresiki saben sudhut ing mobil. Saben mobil kudu siji!
  • ★ Heavy tugas DESGIN: Dhuwur kinerja vakum mobil dibangun karo sampeyan ing atine. vakum iku gampang kanggo terus, nggunakake, lan resik. Rereget canister mbukak karo push tombol lan mili metu ing detik. saringan online HEPA klebu sing washable lan gampang kanggo nginstal.
  • ★ trep nggunakake: 4.5m (16.4 FT) kabel listrik mbantu kanggo ngresiki sembarang area hard-kanggo-tekan. Gampang operate: Cukup nguripake / mati. Pasang plug rokok korek menyang sembarang DC 12-Volt rokok Sockets korek (montor lan pelindhung) Punika powered liwat rokok Panjenengan korek saka mobil.
  • ★ Kata kabar: Mangga sekedap saka 3 menit saben wektu sawise 15 menit terus-terusan apa, Yen duwe priksaan, monggo ojo ragu-ragu kanggo email kita, kita bakal menehi respon ing 24 jam.

 

sistem Pro-siklon bledug -Outsourcer adoh saka yang.
desain Bagless nduweni kaluwihan saka reresik.
kontrol Dual saka gangguan.
Nglengkapi karo pribadi resik beda kanggo ketemu karo kabutuhan cleaning beda.
Shimono vakum luwih resik senajan daya nyedhot cilik nanging kuwat.
Shimono vakum luwih resik iku gampang kanggo nggunakake, resik lan panyimpenan.
Pro siklon karo paten internasional.
Sembarang werna bisa milih bebas kanggo sampeyan.
Kita bakal tetep online saben dina karya.
Kita bakal reply email lan fax ing 24 jam.
Sampeyan bisa nelpon kita kapan yen sampeyan duwe pitakonan ing produk kita

 

图片 3图片 4图片 5