Commons Plate Frame, Anderson Konektor, Auto Emblem - Abd Industrial

Highway guardrail delineator reflektor


 fitur: 

1) reflektor Single utawa kaping pindho 

2) Warna reflektor: putih utawa kuning abang 

3) materi Termenung: PMMA,

4) Gampang kanggo nginstal lan ndandani.

Digunakake digunakake ing guardrails dalan, Tunnel, dalan sisih Bridge kanggo pembalap aman We sing ora mung awake dhewe melu ing dalan gedhe, proyèk bridge, nanging uga aturan fasilitas lalu lintas, kalebu

1) Wungu trotoar panandha (dalan kandang jaran)
2) Highway delineator
3) Fencing alangi kanggo dalan 
4) Lintas tandha
5) Lintas Papan
6) Lane divider
7) manik kaca digunakake ing dalan termenung panandha
8) Lintas conthong
9) fasilitas lalu lintas Solar