Commons Plate Frame, Anderson Konektor, Auto Emblem - Abd Industrial

Power Car Auto Vacuum Cleaner Nyedhot munggah bledug Rambut Lan Cigatette Ash

610
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: TT / LC / sarujuk Western

VC408

DC 12V 70w

ari 10ft karo rokok plug korek

Washable Filter streaming

Kanthi cahya karya (karo on / off ngalih)

Udan / fungsi garing karo nyedhot kuwat

werna dhuwur

Description:

Kuat lan awet niup kanggo nggunakake kluwarga lan situs proyek mrintahake daya online hotspot maksimum. Great kanggo sirkulasi udara, pangatusan karpet lan lumahan lembab! Udan / Garing Car Kerja njupuk munggah 5.5 fl oz alat liquid.Upholstery lan sikat bledug sing sampurna kanggo njabut rambute pet, lint lan rereget saka alat interior.Crevice mobil tekan ing antarane seats.Lightweight mobil lan bagless kanggo convenience.Great kanggo cepet reresik saka kutah ing mobil, trek utawa SUV.

fitur:

Kuat nyedhot
Kompak lan entheng
Digunakna langsung saka soket mobil korek
Lengkap karo lampiran trep lan Filter washable
Kontrol dening ngalih ON / OFF, gampang kanggo nggunakake.
Yen sampeyan duwe plug rokok korek, setelan kanggo ngarep, kantor, travel lan kabeh kendaraan

aa2

aa1