Commons Plate Frame, Anderson Konektor, Auto Emblem - Abd Industrial

Pump Air Kompresor Portable 12V 60W Car Wet & Vacuum Garing Cleaner Tirus Inflator

622
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: TT / LC / sarujuk Western

VC420

Pump Air Kompresor Portable 12V 60W Car Wet & Vacuum Garing Cleaner Tirus Inflator

2 in 1 Pump Air Kompresor Portable 12V 60W Wet & Dry Vacuum Cleaner 

PAKET:

  • 1 X Car Vacuum Cleaner
  • 1 X Long Nozzle
  • 1 X Tirus Inflator
  • 3 X Tirus Inflator Bearing Adapter
  • 1 x Car Charger Plug

fitur:

  • Udan lan garing amfibi vakum mobil resik.
  • katon alus, entheng lan hotspot.
  • Kontrol dening ngalih ON / OFF, gampang kanggo nggunakake.
  • Dilengkapi karo colokan daya automotive, dianggo dening nyambungake menyang 12V rokok soket korek.
  • Dibangun ing meksa ban ngukur, sampeyan saiki bisa ngompa lan mriksa meksa ban ing ngarep.
  • Kanthi 2M daya dawa ndadékaké, trep kanggo sampeyan kanggo ngresiki saben sudhut ing mobil.
  • filterability apik lan nyegah polusi secondary.
  • Sampurna kanggo ngarep, kantor, sekolah, travel lan kabeh kendaraan.

SPESIFIKASI:

  • Material: ABS
  • Warna: Kuning
  • Power: 90W
  • Voltase: 12V DC
  • kacepetan dirating: 2000 (r / min)

Size: 34X17.5CM

 

aasd
3sf
qeqwe
st3
12as
124s

aa2

aa1