Commons Plate Frame, Anderson Konektor, Auto Emblem - Abd Industrial

cahya BD051 Safety Reflector

Termenung-LED-Pendant-karo-Metal-Key-Ring-En13356-RoHS-Comliant
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: TT / LC / sarujuk Western

specifications

cahya Safety Reflector

3 setelan lampu beda

ukuran Product: dia 2 "X1 / 4"

area Weton: Dia1 "

 cahya Safety Reflector

Description:

cahya Reflector plastik

Fashion lan desain populer, nampa desain OEM

Eco-loropaken: YES

Fungsi: keychain karo cahya LED lan cahya ati-ati

Kanggo kualitas apik

ukuran Product: dia 2 "X1 / 4"

area Weton: Dia1 "

paket: 250pcs / ctns

MOQ: 3000pcs

Wektu kiriman: 25 dina sawise dikonfirmasi

Certification: RoHS & CE

weton Logo kasedhiya, becik kanggo bebungah promosi

istilah pembayaran: 30% simpenan lan imbangan sawise salinan fax B / L

3 setelan lampu beda

kalebu pancing