Commons Plate Frame, Anderson Konektor, Auto Emblem - Abd Industrial

Vacuum Cleaner Mini Portable Kanggo Car Camper Korek 12V Dust Crumbs

607
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: TT / LC / sarujuk Western

VC405

DC 12V 60w

ari 10ft karo rokok plug korek

Washable Filter streaming

Kanthi cahya karya (karo on / off ngalih)

Udan / fungsi garing karo nyedhot kuwat

werna dhuwur

Description:

Kuat lan awet niup kanggo nggunakake kluwarga lan situs proyek mrintahake daya online hotspot maksimum. Great kanggo sirkulasi udara, pangatusan karpet lan lumahan lembab! Udan / Garing Car Kerja njupuk munggah 5.5 fl oz alat liquid.Upholstery lan sikat bledug sing sampurna kanggo njabut rambute pet, lint lan rereget saka alat interior.Crevice mobil tekan ing antarane seats.Lightweight mobil lan bagless kanggo convenience.Great kanggo cepet reresik saka kutah ing mobil, trek utawa SUV.

fitur:

Kuat nyedhot
Kompak lan entheng
Digunakna langsung saka soket mobil korek
Lengkap karo lampiran trep lan Filter washable
Kontrol dening ngalih ON / OFF, gampang kanggo nggunakake.
Yen sampeyan duwe plug rokok korek, setelan kanggo ngarep, kantor, travel lan kabeh kendaraan

HTB1qN7SXCMmBKNjSZTEq6ysKpXa4

HTB1jak4auuSBuNjSsplq6ze8pXaa

HTB1RPVXaH1YBuNjSszhq6AUsFXaw

aa2

aa1