Табличка Рамка, Андерсон Конектор, Амблем Авто - Абд Индустриски

12V Авто Автомобил Правосмукалка Прашина чистач Надуени Преносни Мини Рачни осветлување


VC403

DC 12V 75W

10ft кабел со запалка приклучок

Перат стриминг филтер

Со работа светлината (со вклучување / исклучување)

Влажно / суво функции со силна вшмукување

Има различни бои

Опис:

Моќен и трајни вентилатор за домаќинство и работно место употреба бара максимална преносни воздух. Одлична за циркулација на воздухот, сушење тепих и други влажни површини! Влажно / суво автомобили Вац зема 5,5 мл на liquid.Upholstery алатка и четка прашина се совршени за отстранување на домашни миленичиња коса, мазна и нечистотијата од interior.Crevice алатка на автомобилот да достигне меѓу автомобил seats.Lightweight и bagless за convenience.Great за брзо чистење на разливи во вашиот автомобил, камион или SUV.

карактеристики:

Моќен вшмукување

Компактен и лесен

користи директно од автомобил запалка
Заврши со удобен прилог и се перат филтер
Контролирани од страна на ON / OFF прекинувач, лесен за употреба.
Ако имате запалка приклучок, одговараат за дом, канцеларија, патувања и сите возила

Aa2Aa1