Табличка Рамка, Андерсон Конектор, Амблем Авто - Абд Индустриски

9-инчен автомобил вентилатор со стража мрежа


115

CF109

Опис

9 инчи 60 ленти со полно-печат автомобил вентилатор (chromeplated или пластични спреј)

 Целосна безбедност решетката метал стража (дијаметар: 236mm).

Осцилирачки, 8 инчен вентилатор ножот (дијаметар: 207mm).
Завртка монтажа или со клип фиксна (незадолжително).

жица должина: 1.5m.

2 брзини исклучете го (по избор).

Управувана од 12V DC или 24V DC (опционално).

8-инчен автомобил вентилатор со стража мрежа  

Овластувањата од секој стандарден излез на возилото од 12 волти

Осцилира 90 степени да се излади на целото возило
Вклучува стегач и завртки за лесно прикачување на било кој конзола или цртичка
може да се отстрани и инсталира брзо и лесно
Изграден со издржлив, високо квалитетни материјали