За нас - Абд Индустриски копродукции, ООД
Табличка Рамка, Андерсон Конектор, Амблем Авто - Абд Индустриски

за нас

замолчени

 

ABD INDUSTRIAL CO., LTDis се наоѓа во прекрасна пристанишен град на Ningbo, со цел да им обезбеди на клиентите со поефикасни и подобри производи и услуги. Како вистински производителот, ние прифаќаме мали и важни сопствени наредби.

Со помош на квалификуван персонал и искусни инженери, ние нудиме на нашите клиенти со висок квалитет, добра атмосфера и деловна соработка. Ние одржување на добри односи со многу странски клиенти и ние со нетрпение очекуваме да работиме со вас еден ден. Нашите производи вклучуваат автомобил тушеви, рамки автомобил, правосмукалки, автомобил навивачи и многу повеќе. Ние сме тука чекање за вас. Ве молиме да се чувствуваат слободни да не контактирате.