Табличка Рамка, Андерсон Конектор, Амблем Авто - Абд Индустриски

Карактеристики за лиценца плоча носителите рамки / регистарска табличка 6


материјал метал: нерѓосувачки челик, алуминиум; пластика
големина 310x160mm, повеќе или помалку, но стандардни големини за САД 
боја хром, црна мат боја, сјајно црна, бела и така натаму
занает печатење, врежана со зголемени букви, debossed со colorfill, обична