Табличка Рамка, Андерсон Конектор, Амблем Авто - Абд Индустриски

Автопатот парапет delineator рефлектор


 карактеристики: 

1) единечна или двојна рефлектор 

2) Боја на рефлектор: бела или жолта црвена 

3) Рефлексија материјал: ПММА,

4) Едноставен за инсталација и поправка.

Широко се користи на автопатот банкини, тунели, патот од страна и мостот на безбедни возачи Ние не сме само ангажирање во автопат, проекти мостот, но, исто така, нуди објект сообраќај, вклучувајќи

1) предизвика коловозот маркер (патот обетка)
2) Highway delineator
3) Мечување бариера за автопат 
4) сообраќај знак
5) пансион сообраќај
6) Лејн делител
7) Стаклени зрнца употребени во патот рефлектирачки маркер
8) сообраќајот конус
9) Соларни објекти сообраќај