Табличка Рамка, Андерсон Конектор, Амблем Авто - Абд Индустриски

MINI Овални пластични рефлектори за возило


ПРОИЗВОДОТ:  Заден пластика Рефлектор за возила  

Големина: 45 * 25 mm

материјал : п.п., ps

Рефлексија технологија:  висок интензитет Призматични

Боја:   бела, црвена, жолта, зелена

Функција:  висок интензитет Призматични, времето отпорни, водоотпорен

Инсталирање:  Користете завртки или налепница

Гаранција:  1-2Year

Примена  : За приколка камион, безбедноста на возилото