Табличка Рамка, Андерсон Конектор, Амблем Авто - Абд Индустриски

MINI триаголник пластика Рефлектори за возило


ПРОИЗВОДОТ:  Заден пластика Рефлектор за возила  

Големина:  20mm

материјал : п.п., ps

Рефлексија технологија:  висок интензитет Призматични

Боја:   бела, црвена, жолта

Функција:  висок интензитет Призматични, времето отпорни, водоотпорен

Инсталирање:  Користете завртки или налепница

Гаранција:  1-2Year

Примена  : За приколка камион, безбедноста на возилото