License Plate Frame, Anderson Connector, Auto Emblem - Abd Industrial

10 inç car ventilatorit


CF114

Përshkrim

10 inç 60 grills gjysmë-roje car ventilatorit (chromeplated ose plastike spray).

Gjysma mbyllur roje metal (diametër: 275mm).

Lekundese 10 inç ventilatorit teh (diametër: 230mm).

Clip fikse.

2 shpejtësi të kaloni (optional).

Gjatësia Wire: 1.5 m.

Operohet nga 12V DC ose 24V DC (optional).

Powers nga çdo standard të automjeteve 12 prizë volt

Luhatet 90 gradë për të ftohur e tërë automjeti
Përfshin pirg dhe vida për bashkëngjitje të lehtë në qoftë tastierë apo dash
mund të hiqet dhe instaluar të shpejtë dhe të lehtë të
ndërtuar me materiale të qëndrueshme, me cilësi të lartë