License Plate Frame, Anderson Connector, Auto Emblem - Abd Industrial

9 inç tifoz makinë me roje rrjetë


115

CF109

Përshkrim

9 inç 60 shirita plotë-vula car ventilatorit (chromeplated ose plastike spray)

 roje të plotë rrjetë të sigurisë metalike (diametër: 236mm).

Lekundese, 8 inç ventilatorit teh (diametër: 207mm).
Vidë montimi ose me kapëse fiksuar (opsionale).

Gjatësia Wire: 1.5 m.

2 shpejtësi të kaloni (optional).

Operohet nga 12V DC ose 24V DC (optional).

8 inç tifoz makinë me roje rrjetë  

Powers nga çdo standard të automjeteve 12 prizë volt

Luhatet 90 gradë për të ftohur e tërë automjeti
Përfshin pirg dhe vida për bashkëngjitje të lehtë në qoftë tastierë apo dash
mund të hiqet dhe instaluar të shpejtë dhe të lehtë të
ndërtuar me materiale të qëndrueshme, me cilësi të lartë