Rreth Nesh - Abd Co Industriale, Ltd
License Plate Frame, Anderson Connector, Auto Emblem - Abd Industrial

Rreth nesh

shaka

 

ABD INDUSTRIAL CO., Ltdis vendosura në Harbor City e bukur të Ningbo, me qëllim që të sigurojë klientët me produkte dhe shërbime më efikase dhe më të mirë. Si prodhues i vërtetë, ne e pranojmë urdhra të vogla dhe të rëndësishme doganore.

Me ndihmën e personelit të aftë dhe inxhinierë me përvojë, ne ofrojmë klientëve tanë me cilësi të lartë, atmosferë të mirë dhe bashkëpunim të biznesit. Ne të mbajë një marrëdhënie të mira me shumë konsumatorë të huaj dhe ne shikojmë përpara për të punuar me ju një ditë. Produktet tona përfshijnë dushe makinave, korniza e makinave, pastruesit vakum, tifozët e makinave dhe më shumë. Ne jemi këtu duke pritur për ju. Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni.