License Plate Frame, Anderson Connector, Auto Emblem - Abd Industrial

Rrugë parmak delineator reflektor


 Features: 

1) reflektor vetme ose të dyfishtë 

2) Ngjyra e reflektor: e kuqe e bardhë ose të verdhë 

3) material reflektues: PMMA,

4) Lehtë për të instaluar dhe riparim.

përdorur gjerësisht në guardrails autostradë, tunele, anën e rrugës dhe urës për shoferët sigurta Ne nuk jemi vetëm të angazhohen në autostradë, projekte urë, por edhe ofrojnë objektin e trafikut, duke përfshirë

1) trotuarit Raised shënues (kurvar rrugë)
2) Highway delineator
3) Fencing pengesë për autostradë 
4) tabele:
5) Këshilli Traffic
6) Lane ndan
7) rruaza qelqi përdorur në rrugë shënues reflektive
8) kon e trafikut
9) objektet diellore e trafikut