Lisénsi Lempeng pigura, Anderson Panyambung, Otomatis Lambang - Abdul Industrial
  • bannerche.
  • banner
  • banner0.2

Advanteges kami

kualitas

kualitas

Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés.

Sertipikat

Sertipikat

Kilang kitu urang geus dipelak kana Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, produk Cost-jétu

pabrik

pabrik

Urang nyadiakeun layanan exquisite ka unggal customer jeung ngurus hade unggal produk. gawé babarengan Ctrip, meunang-meunang hareup.

Abd Industrial CO., LTD ieu lokasina di Harbour Kota nu geulis tina Ningbo, dimaksudkeun pikeun nyadiakeun konsumén jeung produk jeung jasa leuwih efisien jeung hadé. Salaku produsén leres, urang nampi pesenan custom leutik tur penting.

Kalayan bantuan staf terampil sarta insinyur ngalaman, urang nyadiakeun konsumén urang kalawan kualitas luhur, atmosfir alus sarta gawé babarengan bisnis. Urang ngajaga hubungan alus jeung loba nasabah asing na urang kasampak maju ka gawé sareng anjeun hiji poé. produk urang kaasup pancuran mobil, pigura mobil, cleaners vakum, fans mobil sareng nu sanesna. Kami di dieu ngantosan anjeun. Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.