Lisénsi Lempeng pigura, Anderson Panyambung, Otomatis Lambang - Abdul Industrial

kipas mobil 10 inci

aa21
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: TT / LC / rugbi Kulon

CF114

gambaran

10 inci 60 grills kipas mobil satengah hansip (chromeplated atawa palastik semprot).

Satengah hansip logam enclosed (diaméter: 275mm).

Osilasi, 10 inci kipas sabeulah (diaméter: 230mm).

Klip dibereskeun.

2 speeds pindah (opsional).

panjangna kawat: 1.5m.

Dioperasikeun ku 12V DC atawa 24V DC (Goréng).

Kakuatan tina sagala baku wahana 12 outlet volt

Oscillates 90 derajat pikeun niiskeun sakabéh wahana
Ngawengku clamp na screws pikeun kantétan gampang boh konsol atawa dash
Dupi dihapus sarta dipasang gancang jeung gampang
Panyungsi kalawan awét, bahan kualitas luhur