Lisénsi Lempeng pigura, Anderson Panyambung, Otomatis Lambang - Abdul Industrial

12 osilasi volt Fan mobil treuk RV kapal kipas Jeung Dengdekkeun na kandang logam

105
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: TT / LC / rugbi Kulon

6 inci-12-volt-mobil-kipas

CF105

gambaran

• 8 "osilasi kipas mobil (chromeplated atanapi semprot plastik)

kaamanan logam hansip pinuh, kalayan kualitas luhur (diaméter, 220mm)

8 "kipas sabeulah (dia.189mm)

Gimbal sudut 360 gelar

Kalawan beurat-tugas klip

kontrol 2 speeds

panjangna kawat 1.5m (customizable)

Dioperasikeun ku 12v DC atawa 24v DC

Kakuatan tina sagala baku wahana 12 outlet volt

Oscillates 90 derajat pikeun niiskeun sakabéh wahana
Ngawengku clamp na screws pikeun kantétan gampang boh konsol atawa dash
Dupi dihapus sarta dipasang gancang jeung gampang
Panyungsi kalawan awét, bahan kualitas luhur