Lisénsi Lempeng pigura, Anderson Panyambung, Otomatis Lambang - Abdul Industrial

kipas mobil 9 inci kalawan hansip bolong

qffz
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: TT / LC / rugbi Kulon

115

CF109

gambaran

9 inci 60 strips kipas mobil pinuh-segel (chromeplated atawa palastik semprot)

 Pinuh kasalametan bolong hansip logam (diaméter: 236mm).

Osilasi, 8 inci kipas sabeulah (diaméter: 207mm).
Screw ningkatna atawa kalayan klip dibereskeun (opsional).

panjangna kawat: 1.5m.

2 speeds pindah (opsional).

Dioperasikeun ku 12V DC atawa 24V DC (Goréng).

kipas mobil 8 inci kalawan hansip bolong  

Kakuatan tina sagala baku wahana 12 outlet volt

Oscillates 90 derajat pikeun niiskeun sakabéh wahana
Ngawengku clamp na screws pikeun kantétan gampang boh konsol atawa dash
Dupi dihapus sarta dipasang gancang jeung gampang
Panyungsi kalawan awét, bahan kualitas luhur