Lisénsi Lempeng pigura, Anderson Panyambung, Otomatis Lambang - Abdul Industrial

12V Car Hotspot vacuum cleaner

$ _57 (5)
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: TT / LC / rugbi Kulon

 

 

spésifikasi

 Ngaran Produk 12V Hotspot Car vacuum cleaner
 beurat produk 500.00g
 asal produk Ningbo, Cina
 Lingkup pamakéan pamakéan wahana
 panjangna jalur 160cm
 sora 0-70db
 skenario pamakéan Garing jeung baseuh dual-pamakéan
 ngetik Leungeun-diayakeun
 kakuatan 60w
 Voltaseu DC12V
 fungsi tambahan uptake cai
 warna Bodas / Blue

 

 

Fitur:

Kuat nyeuseup
Compact na lightweight
Dipaké langsung ti stop kontak mobil torek
lengkep sareng kantétan merenah tur filter bisa diumbah
dikawasa ku ON switch / OFF, gampang ngagunakeun.
Lamun sorangan colokan roko hiji torek, jas keur imah, kantor, travel sarta kabeh tutumpakan

 

pedaran:

Kuat sarta awét blower pikeun pamakéan rumah tangga jeung situs pakasaban merlukeun kakuatan hawa portabel maksimum. Gede pikeun sirkulasi hawa, drying karpét jeung surfaces beueus séjén! Baseuh / garing Car Vac nyokot 5,5 fl oz sahiji alat liquid.Upholstery jeung sikat lebu anu sampurna pikeun nyoplokkeun bulu piaraan, lint jeung kokotor tina alat interior.Crevice mobil urang ngahontal di antara seats.Lightweight mobil na bagless pikeun convenience.Great keur rusuh beberesih tina spills dina mobil anjeun, treuk atawa SUV.

 

  • ★ kuat nyeuseup & noise low: The vakum mobil boga CE, ROHS sertifikasi. 12volt, 120w, 4000PA nyeuseup. 75db noise low. Bisa éféktif ngabersihan lebu jero mobil.
  • ★ MULTIFUNCTIONAL: The vakum mobil ngarojong garing & aplikasi baseuh. 3 asesoris (Long Baham, nyikat, Leuleus Long pipah), nyandak pikeun ngabersihan kalapa sarta bisa ngabersihan unggal pojok dina mobil anjeun. Unggal mobil kudu boga hiji!
  • ★ beurat tugas DESGIN: kinerja High vakum mobil geus dirancang sareng anjeun dina pikiran. vacuum nyaeta gampang pikeun nahan, pamakéan, sarta bersih. Kokotor teromol muka jeung push sahiji tombol a jeung empties kaluar dina detik. saringan hawa HEPA nu kaasup anu bisa diumbah sarta gampang pikeun masang.
  • ★ merenah ngagunakeun: 4.5M (16.4 FT) ari kakuatan mantuan pikeun ngabersihan sagala aréa keras ka-jangkauan. Gampang beroperasi: Ngan giliran on / off. Selapkeun colokan roko nu torek kana sagala DC 12-volt roko sockets torek (mobil jeung parahu) Hal ieu Powered ngaliwatan roko Anjeun torek tina mobil.
  • ★ penting perhatikeun: Mangga nyandak putus tina 3 menit tiap waktu sanggeus 15 menit terus digawé, Upami Anjeun gaduh panalungtikan wae, mangga ulah ragu surélék kami, maka kami bakal méré Anjeun respon dina 24 jam.

 

Sistim pro-Siklon lebu -The téh jauh tina filter nu.
Desain Bagless boga kaunggulan beberesih.
kontrol Dual noise.
Digitus kalawan parabot bersih béda papanggih pangabutuh beberesih béda.
Shimono vacuum cleaner najan kakuatan nyeuseup leutik tapi kuat.
Shimono vacuum cleaner téh gampang ngagunakeun, bersih jeung neundeun.
Pro Siklon kalawan patén internasional.
Sagala warna bisa dipilih kalawan bébas pikeun anjeun.
Urang baris tetep online unggal poe gawe.
Urang bakal ngawalon surelek sareng fax dina 24 jam.
Anjeun bisa nelepon kami kapan lamun gaduh patarosan wae dina produk urang

 

图片 3图片 4图片 5