Lisénsi Lempeng pigura, Anderson Panyambung, Otomatis Lambang - Abdul Industrial

nilai luhur adat herang mobil palastik badges emblems otomatis tur mobil merek stiker

KEMEI
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: TT / LC / rugbi Kulon

nami nilai luhur adat herang mobil palastik badges emblems otomatis tur mobil merek stiker
material ABS
OEM / ODM Aya
warna perak
Epoxy nuhun
Plating Emas, pérak, tambaga, sakumaha pamundut anjeun
Ukuran / ketebalan ngaropéa
logo Dicap (Enamel / dicitak / engraved / Embossed / laser / jsb.)
balik deui Keusik blasting (Double desain / et.)
kantétan clutch kukupu (clutch Plastik / pin Kasalametan / dasi paku / Magnet / jsb.)
MOQ 1000pcs

3D Logo Car plastik / Adat 3D Car Lambang /

(1)    ABS Chrome badge Car

(2) lambang mobil Chrome

(3) Warna pernah layu atawa gugur

(4) 3M stiker

(5) taun ka tukang dina cuaca (5 ~ 10years)

(6) desain ngaropéa sadia

(7) pakét ékspor Standar. pakét ngaropéa anu sadia

(8) pesenan Leutik téh  welcome.