Lisénsi Lempeng pigura, Anderson Panyambung, Otomatis Lambang - Abdul Industrial

nilai luhur adat herang mobil palastik badges emblems otomatis tur mobil merek stiker


nami nilai luhur adat herang mobil palastik badges emblems otomatis tur mobil merek stiker
material ABS
OEM / ODM Aya
warna perak
Epoxy nuhun
Plating Emas, pérak, tambaga, sakumaha pamundut anjeun
Ukuran / ketebalan ngaropéa
logo Dicap (Enamel / dicitak / engraved / Embossed / laser / jsb.)
balik deui Keusik blasting (Double desain / et.)
kantétan clutch kukupu (clutch Plastik / pin Kasalametan / dasi paku / Magnet / jsb.)
MOQ 1000pcs

3D Logo Car plastik / Adat 3D Car Lambang /

(1)    ABS Chrome badge Car

(2) lambang mobil Chrome

(3) Warna pernah layu atawa gugur

(4) 3M stiker

(5) taun ka tukang dina cuaca (5 ~ 10years)

(6) desain ngaropéa sadia

(7) pakét ékspor Standar. pakét ngaropéa anu sadia

(8) pesenan Leutik téh  welcome.