Lisénsi Lempeng pigura, Anderson Panyambung, Otomatis Lambang - Abdul Industrial

Jalan Raya guardrail delineator pemantul


 Fitur : 

1) pemantul Tunggal atawa Double 

2) Warna of pemantul: bodas atawa konéng beureum 

3) bahan Reflective: PMMA,

4) Mudah masang sarta perbaikan.

Loba dipaké dina guardrails raya, torowongan, sisi jalan tur sasak pikeun drivers aman Urang teu ukur ngalakonan jalan raya, proyék sasak, tapi ogé maturan fasilitas lalulintas, kaasup

1) diangkat jalan aspal kamajuan (jalan stud)
2) Jalan Raya delineator
3) Anggar panghalang pikeun raya 
4) Traffic tanda
5) Traffic dewan
6) Lane divider
7) manik Kaca dipaké di jalan reflective kamajuan
8) Traffic congcot
9) pasilitas Solar